Chloë

 

 

haar klachten begonnen rond haar 1e verjaardag

De klachten bestonden uit huilen tijdens het poepen. Ze werd helemaal rood en moest flink drukken. Soms kwam de poep en soms ook niet. Als de poep er wel uitkwam was het een poepdrol. De ontlasting was te stevig, waardoor ze moeite had met poepen en ook duidelijk pijn had. Ik had het idee dat de frequentie van de poep langer was dan voorheen en dat ze de poep ophield door de pijn.
Na het gebruiken van de homeopathische middelen merkte ik na 2 1/2 week verschil aan het gedrag van Chloë en haar ontlasting. 
Als Chloë moest poepen kwam ze bij mij staan en hield ze zich vast aan mijn benen. Dit deed ze om meer kracht te kunnen zetten bij het poepen. 
In alle stilte en in zichzelf gekeerd poepte Chloë zonder te huilen en kennelijk zonder pijn. Het poepen ging steeds beter en soms merkte ik niet eens aan haar gedrag dat ze had gepoept, maar kon ik dit ruiken.  De substantie van de poep veranderde ook. Van een blok poep veranderde de poep in wat meer zachte poep en poept Chloë weer bijna dagelijks of om de dag. 
Dankzij de homeopathische middelen poept Chloë gelukkig weer zoals vroeger, zonder pijn. De middelen heb ik zes weken lang dagelijks volgens voorschrift gebruikt


Chloë
Amsterdam.

terug naar "Wat de patiënt vertelt..."