Ghislaine

 

 

Ze straalt weer en dat is goud waard


"Mijn dochter (10 jaar) zat al een tijdje niet lekker in haar vel. Haar ooit zo vrolijke, grappige en hartelijke kant leek verdwenen. In plaats daarvan zag ik een in zichzelf gekeerd meisje, zonder zelfvertrouwen of eigen willetje. Ze had last van boosheid die ze niet kon uiten en overgewicht. Daarnaast leek ze vatbaar voor alles van buiten wat betekende om de haverklap ziek of onder de huiduitslag. Ik herkende mijn meisje niet meer, en wist niet hoe haar te helpen.

Een vriendin wees me toen op homeopathie. Dat sprak mij vooral aan omdat er op een andere manier naar klachten wordt gekeken. Zo kwamen we bij Gonnie terecht, die al tijdens het eerste gesprek op doortastende wijze verbanden wist te leggen. Zo wees ze op de verstoring in het natuurlijk groeiproces die kan ontstaan als gevolg van antibioticumkuren en vaccinaties. Al haar ogenschijnlijk onsamenhangende klachten lieten zich duidelijk verklaren én er was - tot mijn grote opluchting - een eenvoudige oplossing voor.

Haar weerstand en weerbaarheid werden aangepakt met behulp van natuurlijke middelen. Dat zat verpakt in kleine flesjes waar ze iedere dag even aan mocht ruiken. En dat werkte. Langzaam maar zeker bloeide ze op en kwam haar vertrouwde aard weer tevoorschijn. Nu - 6 maanden later-, zijn al haar klachten nagenoeg verdwenen. Haar zelfvertrouwen is gegroeid en ze is veel assertiever geworden. Haar gebit is volop aan het wisselen en haar gewicht neemt gestaag af. Ze straalt weer en dat is goud waard!"

 


Ghislaine
Amsterdam.

terug naar "Wat de patiënt vertelt..."