Judith

 

 

Alsof ik voor het eerst tot de kern van mijzelf ben gekomen.

Met een aantal lichamelijke klachten maar vooral angstklachten kwam ik bij Gonnie van Wijk.
Door goede coaching en de homeopathische middelen kwamen we erachter dat een aantal vervelende gebeurtenissen in mijn omgeving in me vast waren komen te zitten - een soort 'schrik'  - wat ik zelf niet kon oplossen. Dit bleek de oorzaak voor heel veel spanning en de daaruit voortkomende lichamelijke klachten. 
Door de homeopathie en de goede coaching kon ik loslaten en tot nieuwe inzichten komen die me tot op de dag van vandaag een andere kijk geven op mezelf en vooral ook mezelf in verhouding met anderen.
Ik voel me veel dichter bij mezelf en heb mezelf beter leren kennen. Het voelt 'puur', alsof ik voor het eerst tot de kern van mezelf ben gekomen en beter naar mezelf en mijn eigen gevoel durf te luisteren. 
Vooral heb ik ook een aantal pijnpunten in mijn leven los kunnen laten en durf ik meer voor mezelf te kiezen, ook in de omgang met anderen. 
Dit brengt ontzettend veel rust en vertrouwen in mijn leven. Dit hele proces betekend heel veel voor me, de homeopathie & coaching hebben me hierin geleid, gesteund en sterker gemaakt.


Judith
Amsterdam.

terug naar "Wat de patiënt vertelt..."