Nael

 

 

Ik kwam bij Gonnie via een kennis, die stuurde me naar haar omdat ik een zoon van 8 WK had die net de eerste vaccinatie had  gehad DKTP en Hib en Hep B pneumokokken.

8 uur na de vaccinatie begonnen de problemen van hard huilen over strekken naar achteren, kreunen, hoge koorts en op een gegeven moment slap hangen met blauw worden rondom zijn mond.

Paniek en hup naar de eerste hulp, die stuurde ons naar huis met niks aan de hand.
De koorts nam op een gegeven moment af na 3 dagen maar toen ging het over naar hard krijsen, over strekken naar achteren met zijn hoofd en zware slijm klachten waardoor hij bijna niet kon ademen, me niet aankeek maar me van hem weg duwde.
Dit duurde 3 weken lang, dag en nacht. Toen belde ik Gonnie op “kunt u me zoon alstublieft helpen want het gaat niet goed met hem”

Ik kon gelukkig de volgende ochtend terecht met hem. Zij heeft toen de tijd genomen om alles over me zoon en onze voorgeschiedenis te weten te komen. Zij heeft toen 4 middeltjes op gestuurd, die kreeg ik binnen 1 dag en ik ben toen gelijk begonnen in de ochtend en ik merkte gelijk in de avond dat hij me weer ging aan kijken en het leek net of hij met zijn ogen zei “dankjewel mama dat je me nu helpt”.

Na 24 uur stopte hij met krijsen en gaf zich aan me over en ging echt weer tegen me aan liggen.
Na 72 uur waren de slijm problemen over en keek hij me aan en lachte weer naar me.
Ik had me zoon weer terug zo als hij in de wereld kwam; heel nieuwsgierig lachend naar iedereen, met een goed eet- en slaap ritme.
Ik ben Gonnie zo dankbaar dat we zo snel terecht konden bij haar en dat ze me zoon beter heeft gemaakt.


Nael
Amsterdam.

terug naar "Wat de patiënt vertelt..."