Suzanne

 

 

Ik voelde me depressief, opgejaagd en ongelukkig.

Als jonge moeder met veel ambities, wensen en eisen op het gebied van werk, wonen, mijn relatie en mijn ouderschap had ik constant het gevoel te kort te schieten. Ik voelde me depressief, opgejaagd en ongelukkig. Dat toegeven voelde als een nederlaag, ik hield de schijn op, maar werd daardoor bang om mensen op straat te spreken en was juist kortaf tegen de mensen die dichtbij mij stonden. Ik werd al gecoacht door iemand maar geloofde dat er meer moest gebeuren om me weer in balans te komen. Kennis van mijn probleem had ik namelijk wel, een oplossing leek ver weg. Het was zaak dat ik meer in mijn lijf ging zitten en juist niet zoveel in mijn hoofd. Ik was al eerder bij Gonnie geweest met mijn zoontje en zag grote, positieve veranderingen in zijn welzijn. Ik besloot mij ook door haar te laten helpen met homeopathie.

Het eerste consult bestond uit het inventariseren van mijn problemen en hulpvragen. Ik kreeg meerdere middelen mee die ik de komende acht weken in afwisseling met elkaar mocht gebruiken. Na deze periode had ik weer een afspraak met Gonnie. Ze nam de lijst met klachten erbij die ze de vorige keer had gemaakt en ik bleek van een aantal dingen niet meer te weten dat ik daar ooit last van had gehad. De klachten die langzaam waren ontstaan, waren weer net zo onopgemerkt vertrokken. Dat is blijkbaar wat klassieke homeopathie doet.

Ik heb door het gebruik van de middelen veel meer rust gekregen. Ik kan loslaten, ben niet meer perfectionistisch, ben veel minder boos en opgejaagd. Ik kan meer genieten van het dagelijkse en heb veel minder angst voor dingen die ik niet onder controle heb. Ik vind het weer leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, slaap beter en zie dingen zonniger in. Gonnie heeft echt precies de passende middelen bij me gezocht en de klassieke homeopathie heeft geholpen weer bij mezelf te komen. Ik heb in het tweede gesprek dezelfde middelen mee gekregen in een hogere potentie en mag ze weer in afwisseling met elkaar nemen voor de komende acht weken waarin ze hun werk zullen gaan doen. Naar alle waarschijnlijkheid zal ik over acht weken zo in balans zijn, op zowel geestelijk als lichamelijk niveau, dat het maken van een nieuwe afspraak niet nodig zal zijn.


Suzanne
Amsterdam.

terug naar "Wat de patiënt vertelt..."