Als klassiek homeopaat begeleid ik volwassenen en kinderen bij de groei in hun persoonlijke ontwikkeling.
De juiste homeopathische middelen versterken het zelfgenezend vermogen en deze kracht werkt helend op de geestelijke en lichamelijke klachten.
Er ontstaat ruimte om jezelf te openen en inzichten te krijgen waardoor er bewegingsvrijheid ontstaat voor spirituele groei.
Je zult beter gaan begrijpen waarom je niet verder komt en steeds tegen dezelfde dingen aanloopt.
Met deze inzichten kun je het verleden op een positieve manier gaan verwerken en je eigen belemmeringen en oude patronen en onbewust opgeslagen waarnemingen, gevoelens en emoties procesmatig los gaan laten.
Er zal voldoende draagkracht ontstaan om de gevoelens van angst, verdriet, boosheid, verontwaardiging, jaloezie e.d. te verwerken en een plekje te geven.
Je mag jezelf weer tot een geheel maken.

Met het helen van de geestelijke en lichamelijke klachten zal er energie en potentie vrijkomen.
Met de groei van het gevoel van persoonlijke eenheid kom je meer in contact met jezelf waardoor je beter voelt en weet wat bij je past en wat goed voor je is.
Je zult meer je bestemming gaan volgen en op je intuïtie leren vertrouwen en je zult meer vrij zijn in het maken van je keuzes.
De zelfkennis laat je groeien en brengt je op een hoger bewustzijnsniveau.

Als klassiek homeopaat heb ik een uitgebreid gesprek met je.
Met een holistische benadering kijk ik naar de verschillende invloeden die een verstoring van je gestel en je levenskracht kunnen veroorzaken.
Als procesbegeleider houd ik de rode draad van het genezings- en het zelfbewustzijnsproces in de gaten en help je deze te vertalen naar het dagelijks leven.

Klassieke Homeopathie geeft ruimte voor meer bewustzijn; waarom ben je zo moe- zo angstig - waarom word je steeds afgewezen, maak je de verkeerde keuzes, ben je zo boos, ben je zo afhankelijk, is je zelfvertrouwen zo klein, en nog veel meer.
Heb je het gevoel dat er veel meer in je zit dan er nu uitkomt?
Ervaar je een conflict tussen gevoel en verstand?
Vraag je je af wat nu je werkelijke doelen en verlangens zijn?
Bevind je op een kruispunt van wegen?
Wil je meer contact met de kern van jezelf?
Wil je meer vreugde en plezier ervaren in je leven?
Herken je jezelf in het bovenstaande?
Laat de krachten uit de natuur je dan helpen bij jezelf en je kracht te komen.